2023-10-24 41 views
豆乳狂人呢幾年去到好多地方都有分店,今日近近地就係附近買咗🤣原來keep住都有新款出同埋黃大仙分店有埋小食粢飯🤭仲有打卡位😆牛油果鰻魚玉子粢飯 $55定價有啲進取!不過都好大舊,入面有牛油果蓉,鰻魚,玉子,炸兩,肉鬆,份量十足!好重手!啲米一粒粒分明👍🏼重點外賣返到屋企個粢飯仲係熱辣辣㗎!好食😋超煙韌豆花 $42叫咗個熱嘅試下🤣上面有奶蓋㗎!正呀!配埋珍珠,白玉,芋圓,豆花一齊食好味呀!!芋圓依舊一樣咁好食,好有咬口!溫暖嘅豆花效果唔錯,食落好舒服!煙韌之選 $45其實唔知有咩大分別🤣不過好似係豆腐布甸,口感好有啲唔同!同埋今次椰汁味重好多😆有啲搶咗個味!芒西豆花 $55想食清啲健康啲,就啱哂!有大量芒果西瓜,全部都好甜,所以夾豆花食就match咗🤣感覺上豆花無落糖,水果嘅甜味就帶起成個甜品👍🏼

牛油果鰻魚玉子粢飯 $55

超煙韌豆花 $42