2020-01-31 659 views
公司開年飯有人提議打邊爐,於是我就建議黎呢度。老老實實,$500人頭喺深水埗真心唔平,但係d料嘅質素就好明顯好過出面好多地方,今次食阿公梗係有大食大啦,點了象拔蚌刺身、活魚刺身兩食,即係先食刺身,之後就炸脆骨,另外必食自家製水餃雲吞蝦丸墨魚丸。呢間野嘅老闆仲叫我地食平d嘅安格斯牛,唔好叫牛頸脊,因為佢話安格斯嘅質素穩定d,本地牛頸脊就時得時唔得,真係第一次有老闆或者伙記叫我食平d嗰隻。佢仲叫我地試吓德國啤酒,又真係好飲過X妹同X島好多,仲要買二送一,真高興😍😍PS:呢間野做老闆好飲得,佢同我老闆互隊5支,全無醉意,我老闆就已經要我哋幫手頂🤣🤣🤣
活魚刺身
安格斯牛
象拔蚌
2020-01-30
$550 (Dinner)
活魚刺身
安格斯牛