2024-05-25 468 views
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯發現咗一間好正嘅餐廳,星期六同朋友一齊去,點解覺得正?係因為可以任飲四小時,同有好多嘢食,當日我哋1:00去差唔多都食到4,5點走,咁樣渡過週末真係好chill 好relax.佢個package有分四個,最Basic就係non alcohol $599,然後有唔同嘅酒套餐分別係999,1098,1298! 然後分別有六個前菜,種類都有好多,分別有啲唔同類型嘅刺身經過調味過後味道好惹味,而且好新鮮開胃,前菜之中我特別鍾意個炸雞同beef taco !SALMON TIRADITOMIXTO CEVICHETana | Ortopos TRUFFLE SCALLOPSXOXO CHICHENTACOS DE CARNESALMON ANTICUCHO四款主菜!當中味道最好就係八爪魚,非常之煙靭軟腍,味道亦都非常足,其次就係佢哋嘅虎蝦,真係大隻過手掌,上面加咗啲青醬,帶出海鮮清甜味,肉質亦好彈牙!OCTOPUSBABY CHICHEN PANCAGRILLED TIGER PRAWNSARGENTINIAN TENDERLOIN另外佢哋嘅配菜

SALMON TIRADITO

BABY CHICHEN PANCA
GRILLED TIGER PRAWNS
ARGENTINIAN TENDERLOIN

另外佢哋嘅配菜亦都非常正
有AVOCADO SALAD同CAMOTE係紫薯!

最後仲有非常之豐富嘅甜品,係外面有朱古力噴泉,多款水果同埋蛋糕等

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

ICHU (中環)
中環皇后大道中80號H Queen's 3樓