2023-07-12 906 views
上星期 Kelsey 開始放早啦,又多左半日可以出去逛逛❤️見香港愉景灣酒店最近推出左期間限定嘅「蠟筆小新主題下午茶套餐」,見天氣唔錯就同佢去食個 Tea 先☕️酒店多個角落都佈滿蠟筆小新。入口、大堂、餐廳同埋二樓戶外海濱亭内都可見到蠟筆小新同佢啲friend嘅蹤影,餐廳對出嗰個半圓觀海景位,夜晩仲會見到發光嘅小生圖案添🥰靠窗坐嘅我地見到咁開揚嘅環境心情已經非常愉快。蠟筆小新主題下午茶套餐共有15款鹹甜點,全部都好吸晴。而且份量好多,三個人都未必食得晒🤪用咗鏡面下午茶架盛著嘅美點,感覺超澎湃,阿女都睇到發晒呆。媽咪我就最鍾意食鹹點,而 Kelsey 就鍾意食甜。原來我地係超完美組合。

用咗鏡面下午茶架盛著嘅美點,感覺超澎湃,阿女都睇到發晒呆。