2018-06-18 2181 views
由於正值考試時間,唯有後補寶貝嘅生日,壽星女一早已經講要去秋田食鐵板!無計啦!生日話事,佢仲話帶埋阿公婆一齊嘆。。。本新我係bk諾士佛台嗰間,打去Booking同 confirm時都無問,到嘅時候我先見到大厦已被業主收返,要去返天文台圍嗰間,真係有少少嬲!點解openrice無update資訊之餘,餐廳又唔提醒客人呢?不過算啦!寶貝生日咁開心,費事為小事掃興!睇完餐牌,我地㨂咗個四人牛餐,由於套餐隻蟹只係2.5KG,而當日嘅蟹係3.5KG,所以我地要補回差價一千左右,無所謂啦!最緊要開心。。由於生日,餐廳會送一舊蛋糕,而我自己都有買蛋糕。。。是晚實在太開心,師父風趣,食物質素又好。。。寶貝非常滿意,仲話下次都要搵返呢個師父!

沙拉
蒸蛋