2024-10-04
有乜嘢幸福得過食完飯食返個甜品😌今日雪糕加甜品雙重幸福♥️😝✨開心果轉轉筒見海報影得咁靚,我又要試吓。果然不負所望。兩個雪糕上面搭配了豐富的鮮忌廉,口感滑順,絲滑的雪糕與綿密的乳脂完美結合。更令人驚喜嘅係,上面鋪滿了香脆的開心果果仁碎,增添了香氣與口感的層次,令每一啖都充滿驚喜。呢一款令人感到開心嘅甜品,真係令人忍唔住一啖接一啖。✨金莎榛子轉轉筒呢款雪糕嘅外型就好似一隻巨型金莎朱古力😍令人垂涎欲滴。當我咬落去時,外層的脆皮瞬間碎裂,露出裡面濃郁嘅雪糕。榛子嘅香氣與巧克力嘅甘醇交織係一齊,口感非常豐富。呢款雪糕唔單止外表吸引,內在的美味更更令人無法抗拒。✨ 鮮忌廉牛角包雪糕窩夫呢款甜品創意十足,牛角包嘅酥脆搭配上柔滑嘅雪糕,形成左絕妙對比。牛角包嘅香氣與雪糕嘅清甜交融,令每一啖都充滿驚喜。鮮忌廉嘅加入,使得呢款甜品更顯奢華,每一啖都係滿滿嘅幸福感,鍾意試新口味嘅朋友可以試吓。✨開心果意大利芝士餅呢款芝士餅的外觀已經好吸引,淺綠色嘅外型。加上開心果碎粒鋪面。與底部濃郁的芝士餅形成了完美的搭配。開心果嘅香氣與芝士濃郁相得益彰,令人忍唔住想要再來一塊。✨抹茶鮮奶作為抹茶愛好者,呢款飲品讓我感到非
✨開心果轉轉筒
✨金莎榛子轉轉筒
✨ 鮮忌廉牛角包雪糕窩夫
✨開心果意大利芝士餅
✨抹茶鮮奶
作為抹茶愛好者,呢款飲品讓我感到非常滿意。濃郁的抹茶香氣與鮮奶的甜滑結合,口感清新,十分解膩。飲品不會過於甜膩,恰到好處,非常適合作為搭配雪糕的飲品。