2018-10-10 414 views
今日一行4人 一齊黎試呢間榴槤專門店 見佢網上d廣告相咁突登黎試下啦一入到間鋪 店員都好熱情咁招待我地上樓上雅座 d店員都好靚仔靚女。上到去間鋪的確有好多影相位 感覺好似真係去左個樂園咁 成個feel都好玩味十足咁, 最得意既係間鋪有d榴槤道具 無論外觀手感都好似真既榴槤一樣咁 。咁我地專程黎到當然要開返個榴槤啦, 見店員推介下我地叫左個都幾大既貓山王 600幾蚊, 都有7,8舊 色澤好靚 粒核好細 味道就好香甜 感覺都物有所值 。咁我地都仲有嗌其他榴槤飲品同試左個榴槤蛋撻 同榴槤cheese cake都好有榴槤味 我地鐘意食榴槤 所以就非常鐘意^^

都好有榴槤味 我地鐘意食榴槤 所以就非常鐘意^^
2018-10-09
$200 (Dinner)
  • 貓山王