2023-11-15 1791 views
4/11/2023 星期六,為兩位11月之星慶祝生日,嚟QUE確係好選擇。店員服務態度友善,細心安排好座位。我哋開始睇下今晚食乜好,餐牌好吸引,款款都想食呀!好喇,我哋楝咗幾款,大家share食。而甜品楝咗雲尼拿草莓蛋糕,餐廳即時幫我哋寫咗生日祝福字句,點爉燭,我哋唱生日歌,給予兩位生日之星一個開心圓美的生日飯。講返晚餐,我哋叫咗A la carte,有:-軟殼蟹意粉 配蟹肉及蕃茄忌廉汁,對喜歡食蟹嘅一定滿足,好夠餡料。鹿兒島䐁肉生薑燒湯手打烏冬,豚肉好食,烏冬彈牙,湯都飲埋。百里香烤豬鞍 配 紅酒話梅汁,豬鞍好juicy,有少少肥肉,入口溶化,美味!櫻花🌸盛,款式多元化,有刺身,有燒蠔,有飯,有烏冬,有甜品,夠特色,十分好食。飲品叫咗兩款:-貴妃白桃沙冰,嘩,好冰凍,正!香桃富士梳,有蘋果片食,又有得飲,夠解渴。好嘢值得推介,-定再encore!

講返晚餐,我哋叫咗A la carte,有:-
鹿兒島䐁肉生薑燒湯手打烏冬,豚肉好食,烏冬彈牙,湯都飲埋。
飲品叫咗兩款:-
貴妃白桃沙冰,嘩,好冰凍,正!
香桃富士梳,有蘋果片食,又有得飲,夠解渴。

好嘢值得推介,-定再encore!
軟殼蟹意粉配蟹肉及蕃茄忌廉汁
鹿兒島䐁肉生薑燒湯手打烏冬