2019-12-17 164 views
生日食咩好? 梗係食我2最鍾意既打邊爐啦! 不過唔係我生日,係我friend生日,但大家都好鍾意打邊爐,仲就晒我friend過太子。去完迪士尼,打邊爐超滿足,可以大刷一餐。呢度幾清靜,雖然係打邊爐既地方,但啲食客都勁斯文,唔係勁大聲講野果種。原來餐廳開左3年,勁好彩,有7折優惠!講返野食先:# 海南椰子雞鍋 # ***** *** 8/10個湯底好清甜,最正係啲雞,吸收左啲椰子水既清甜,食落啖啖美滿幸福感! 我真係超鍾意椰子雞啊,哈哈。啲2雞煮完都仲係好滑,因為店員好細心叫我地要熄火食左啲雞先。其實店唔講我都會咁做,因為我係椰子雞die hard fan!# 刺身拼盤 - 松 # ***** **** 9/10好多款刺身,有帶子,蝦,魷魚,螺,北寄貝等,我最鍾意一定係帶子,好鮮甜!螺都係我必食!# 極尚手切本地鮮牛 # ***** **** 9.5/10啲牛好有牛味,最鍾意本地牛,最唔鍾意食和牛,因為我鍾意本身牛入口煙煙in un有咬口有牛味! 一個字,正!最緊要係,烚完啲牛,煲湯底無乜油!# 手打墨魚丸 # ***** **** 9/10好爽甜,打邊爐必嗌! 無影到相。# 美國筒蠔

# 海南椰子雞鍋 # ***** *** 8/10

# 刺身拼盤 - 松 # ***** **** 9/10

# 手打墨魚丸 # ***** **** 9/10
好爽甜,打邊爐必嗌! 無影到相。

# 美國筒蠔 # ***** **** 9/10
嘩,好大隻,手掌咁大,烚第一隻大熟,烚第2隻烚到啱啱好,超creamy超甜! 我慢慢都鍾意左打邊爐要食筒蠔。好正。

其他推薦食品: 唐篙, 皇帝菜, 豬紅, 水魷, 午餐肉, 金菇
可以可以一試既食品: 竹笙, 鬼馬雙星, 炸支竹

呢度同好多打邊爐地方一樣,有幾種醬料比你自己裝,不過見啲食物咁新鮮,我淨係要豉油同極大量既蔥花同2粒辣椒,咁先食到食物既鮮甜呀!嗌埋啤酒,勁滿足,吹水吹到凌晨1點先走。。。。。。店員完全無趕我地! 以後可以再考慮同啲 frd打邊爐慢慢吹水!

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner