2024-08-21
🥰好喜歡食串燒🔥邊食邊傾😃感覺好好呀🥳🦪蒜蓉燒珍寶大扇貝:超新鮮又大隻嘅大扇貝好鮮甜呀😋上面仲鋪滿蒜蓉同粉絲添👍正呀💯🦪蒜蓉燒廣島生蠔3隻:最鍾意食燒生蠔呀😋師傅燒得唔錯👍燒完嘅蠔仲好多汁又軟嫩💯🐽燒美式豬肋條(半條) : 上枱嗰陣時係熱辣辣🔥醃得好入味👍超惹味🥳🐃涼拌牛舌:燒牛舌就食得多喇❤️今次就試吓涼拌牛舌😋牛舌係切好一條一條👍方便同朋友一路傾一路食👍唔錯🥳🐠味醂燒魚乾:呢個味醂燒魚乾係我一定會食嘅😋好鍾意佢上面甜甜嘅味醂味道呀👅🍞法式蒜蓉包:麵包好有質感🥖蒜蓉味好出🧄正👍🐔燒BBQ雞肉串:雞肉好嫰口好滑呀🐤多汁又惹味❤️🧄蒜味燒台式香腸:不得了👍呢個超超好味呀💯一口size👍🧈燒玉子:平時都係玉子燒迷😍燒玉子又點可以錯過😚好味道😋🍮今川燒 (紅豆味) : 呢個即叫即整嘅今川燒入面啲紅豆好澎湃🫘好軟熟喔🥳🍇巨峰提子梳打:提子味道好香👍甜度適中👍🍑白桃梳打:白桃都好正👍食串燒就最啱喇🥳
🍞法式蒜蓉包:麵包好有質感🥖蒜蓉味好出🧄正👍
🐔燒BBQ雞肉串:雞肉好嫰口好滑呀🐤多汁又惹味❤️