2021-08-12 246 views
同長輩晚飯,當然要搵個舒適嘅地方,而食物亦要有返咁上下質素啦。喺iSquare見到依間餐廳,其他人嘅評價都唔錯,一於試試😎😎六點左右嚟到,天都未黑齊,有落地大玻璃,都算幾開揚。食物方面,由於得兩個人,都唔可以叫太多。肉蟹(小)如果想食蟹,可以嗌細嘅份量,豐儉由人。避風塘感覺十足,好有鑊氣,賣相都幾好。蟹肉都算多,甜甜地,慢慢食,都幾過癮。另外一個係蒜蓉粉絲蒸蟶子,估唔到咁大隻!味道非常鮮甜!如果淨係食海鮮,點會夠飽呢,始終海鮮價錢會比較貴。咁就梗係要叫返啲穩陣嘅小菜啦😁😁 金牌小炒王,蝦干都幾大隻👍🏼👍🏼 韭菜花柔嫩,清新,唔錯。香烤柚子骨,呢個菜式比較精緻,味道甜甜酸酸,都幾開胃,如果可以份量多d就更加正😆😆最後加埋碟炒飯湊一湊米氣,就夠晒滿足。炒飯飯粒粒粒分明嘅,都係鑊氣十足,中規中矩吧😁😁整體都唔錯,加上地理位置又方便,如果想要高質少少又有海鮮嘅晚餐,呢度都係唔錯嘅選擇。

六點左右嚟到,天都未黑齊,有落地大玻璃,都算幾開揚。

食物方面,由於得兩個人,都唔可以叫太多。
肉蟹(小)

另外一個係蒜蓉粉絲蒸蟶子,估唔到咁大隻!味道非常鮮甜!

金牌小炒王,蝦干都幾大隻👍🏼👍🏼 韭菜花柔嫩,清新,唔錯。