2021-06-15
因為個人比較懶,唔想慢慢揀野食,一坐底就叫左二人套餐,大家可以開心share食, 先上餐湯,仲有沙律,食住等主菜,忌廉湯同沙律都好開胃,忌廉湯加上南瓜蓉,正呀。 即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯意大利煮得唔錯,個汁都好creamy,加上野菌大啡菇,都好夾既味道。 安格斯牛肉手工竹炭漢堡二人餐4選一都有漢堡,仲有薯條角配添。漢堡都好足少料,安格斯好大塊好厚,而且肉質好滑,仲係新鮮煎起既,加上厚厚芝士,個burger都幾好食。另外都加左個小食拼盤,炸雞塊,香腸,薯角。兩個人一齊分就岩曬,叫都個main食吾落,一份拼盤岩曬蜂蜜紅棗茶,芒果荔枝梳打兩杯飲品,我地兩個都揀左凍飲,因為實在太熱太熱啦。梳打就爽,加上酸酸甜甜既口味,令人愛不釋手。 雪山心太軟綠茶心太軟,比起朱古力特別,而且只係每份加$28就有,上面仲有一球雪糕添。一人一份,大家都好飽了,繼續欣賞下可受既貓咪。係等食既同時,當然有好多可愛既朋友係度行黎行去,但唔知點解佢好鐘意我個袋,二話不說就攤左上去,然後動也,不動,超可愛。最後我想拎個袋,但佢仍然唔肯走。
因為個人比較懶,唔想慢慢揀野食,
一坐底就叫左二人套餐,
大家可以開心share食,
先上餐湯,仲有沙律,
食住等主菜,忌廉湯同沙律都好開胃,
忌廉湯加上南瓜蓉,正呀。
即磨芝士黑松露野菌大啡菇忌廉意大利飯
意大利煮得唔錯,個汁都好creamy,
加上野菌大啡菇,
都好夾既味道。
安格斯牛肉手工竹炭漢堡
二人餐4選一都有漢堡,仲有薯條角配添。
另外都加左個小食拼盤,
蜂蜜紅棗茶,芒果荔枝梳打
兩杯飲品,我地兩個都揀左凍飲,因為實在太熱太熱啦。
梳打就爽,加上酸酸甜甜既口味,令人愛不釋手。
雪山心太軟