放工走去寶林商場幫襯1861,鋪頭有幾個座位可以坐。我地買左「1234歡樂時光」套餐一家人開心食。(星夢漢堡)迷彩炸雞漢堡重點推介!!塊炸雞扒真係好靚,有七彩星星喺上面,同埋包包係綠色,打卡一流。炸皮薄脆,雞肉嫩滑,好味道!P. S. 顏色係用天然色素,可以放心食。(痴心漢堡)雙重芝士流心手打牛肉漢堡包包係黑色,成個feel勁有型。牛肉厚嫩,蕃茄新鮮,加埋流心芝士,係完美配搭!黑松露野菌薄餅加左做厚批,批邊卜卜脆,焗得好!有好多菇菌喺pizza上,足料!淡淡松露味唔會搶晒成個pizza既味道,好味!泰式賓檸雞槌雞槌好食!有4隻,雞槌個樣好可愛,食落好香口。一口芝士共8粒,三角形狀。咬落去外炸皮粉鬆脆,內裡係滿滿熱軟既芝士,一啖一粒好滋味。芝士焗安格斯肉醬薯條厚厚芝士蓋住好多肉醬,用薯條點埋一齊食唔膩夠juicy。飲品&糖水有幾款飲品選擇。老闆煮左糖水,係紫米露,因為唔係餐牌內,所以要睇運氣。我今日好運,有幸遇到紫米露,好鍾意食紫米露,超開心,老闆煮得好好味,希望下次可以再食到!

放工走去寶林商場幫襯1861,鋪頭有幾個座位可以坐。

我地買左「1234歡樂時光」套餐一家人開心食。

泰式賓檸雞槌
雞槌好食!有4隻,雞槌個樣好可愛,食落好香口。

芝士焗安格斯肉醬薯條
厚厚芝士蓋住好多肉醬,用薯條點埋一齊食唔膩夠juicy。

TakeAway
Type of Meal