2016-10-22 1701 views
時間尚早, 所以唔需要book都有位*風味燜苦瓜* 份量唔少都有8-9件, 咬落好軟身而且甘甜, 係做開胃小菜既選擇*咸香黃花魚* 外皮炸得非常香脆, 魚肉亦很鮮嫩, 只有少量魚骨所以很易入口*椒鹽豬手* 配有貼心既膠手套進食時更方便外皮同樣係脆但比較硬身, 咬一口就成口鹽, 但裡面既膠質就好豐富好快溶在口中, 感覺好似補充左好多骨膠原*菊花茶*左邊的*莆田鹵麵* 配料有海鮮有菜, 湯底稠, 令到麵條比較黏, 所以食左一碗都已經有飽既感覺。適合3-4位用右邊的*紫菜蟹肉豆腐羹* 紫菜份量足, 唔算好稀。 但蟹肉就食唔到, 比較似蟹絲, 用普通既食材黎講唔係好抵食。適合3-4位用
時間尚早, 所以唔需要book都有位
風味燜苦瓜
咸香黃花魚
椒鹽豬手
*椒鹽豬手* 配有貼心既膠手套進食時更方便
菊花茶
*菊花茶*
莆田鹵麵
紫菜蟹肉豆腐羹
$200 (Dinner)
風味燜苦瓜
咸香黃花魚