我哋放工後係尖沙咀k11嘅阿閒泰食個晚餐。食完呢個好滿足😊。 首先試嘅就係佢哋嘅紅菜頭芒果米紙卷🥭,明亮嘅色彩,令人食慾大增😉。口感清新爽口,每口都係滿滿嘅驚喜,其中芒果嘅酸甜尤其襯托出睇起來健康又美味嘅米紙卷真正嘅美味👌。叫咗又話啦菠蘿雞肉炒糙米飯🍍🥘,係呢度離唔開嘅熱賣星級菜式🌟。香氣撲鼻,撈開已經睇到金黃嘅菠蘿塊同嫩滑嘅雞塊,口感絲滑,嗌落去更係好食,炒糙米飯帶點鬆脆感,越食越過癮😍。當然一餐飯點可以錯過嘅就係佢哋嘅泰式鴛鴦冰🍧,飲品嘅選擇真係驚喜連連。濃郁嘅泰式奶茶🥃同新鮮嘅椰子汁🥥混合埋一齊,味道香濃而不膩🥰。嚟呢度食嘢,唔好忽視佢哋「即叫即煮」👍🏻嘅堅持,所以我哋就要體諒少少等待嘅時間啦。總體黎講,飲食環境舒適,尤其係坐喺室內享受呢個味道!🙌 放工後嚟到阿閒泰,食住美食輕輕鬆鬆傾下偈,真係滿足! 💖