2017-10-01
好耐都冇食過日式放題料理,又係時候去回味一下過吓囗癮,呢次係朋友推薦去過話好抵食之如,而且仲做緊優惠活動逢每晚8:30後入場,同行第二位朋友可以以半價優惠品嚐豐富日式料理放題,一聽到當然要搵番晚去光顧,餐廳係九龍城廣場裏面好易搵到呢度除咗食放題外,仲可以任飲Somerset,蘋果酒,啱晒D鐘意飲酒人士歡心。坐低座就好自然先點刺身食住先,有甜蝦鮮甜,揶威三文魚夠肥美,吞拿魚厚切嫩滑,北海道帶子厚身又多,希靈魚肉質夠香甜,玉子,象拔蚌夠爽口,日本鮮油甘魚,榮螺同蜜汁鮑片,淨係食刺身都有咁多款式,已值回票價,食完當然會再encall一番啦食完一輪剌身後又係時候食其他美食,先有手卷,鰻魚同飛魚籽,其他串物有蒜香燒蠔呢款必食,入口又香又辣同羊架又so又滑啱晒鐘意食羊嘅朋友再來係我另一至愛必點火炙壽司有三文魚腩,芝士松葉蟹棒,牛油玻璃蝦同西京燒左口魚邊,四款燒得出色又食得滋味又點咗鍋物有辣酒煮蜆,蜆肉鮮甜又多肉,湯汁夠香辣,仲越食越刺激。真係食完一浪接一浪再來叉燒讚岐手打烏冬,叉燒香軟滑溜之餘,烏冬爽滑彈口湯汁香濃食咗一輪好自然會留番個肚食我另一至愛佢就係甜品,而且款式口味都有好多種,除咗雪糕仲有