Hiring
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)
Landmark 我就成日去,但係Cafe Landmark 我就真係未去過。(成日覺得嗰度係D明星闊太high tea 嘅地方😆)估唔到原來佢嘅Dinner都好唔錯,價錢仲唔貴添!(有AE 白金咭仲有75折)➡️龍蝦湯🦞($128)朋友係常客,佢話龍蝦湯份量好大,足夠兩個人分享。真係喎,order時同waiter 講一聲,餐廳就可以幫你分兩碗。如果一個人飮曬成個order, 應該會飽到食唔到Main course.➡️香煎美國牛柳&法國鵝肝($350)鵝肝細細塊,大概只有半條小朋友炸魚柳嘅大小,不過煎得好甘香。牛柳好厚,但係充滿肉汁,生熟程度啱啱好。薯菜伴碟亦有心思,賣相與味道都十分吸引。➡️烤波士頓龍蝦半隻&美國牛柳($360)龍蝦新鮮,爽肉彈牙。餐廳可以等你影相打卡之後再幫你起肉,好細心。雖然牛柳厚度易只有半寸左右,細塊左少少,不過肉質嫩滑,極具水準。環境舒適,舒服到連麻雀仔都鍾意留喺度!食食吓會有麻雀仔飛過;麻雀仔易會喺地下啄食物碎。我同朋友都唔鐘意同鳥類太近,D雀仔完全唔驚人,反而係我哋驚佢多啲😅小tips: 朋友話餐廳左邊,有雪糕店嗰邊係少D麻雀仔嘅😆

➡️龍蝦湯🦞($128)

➡️香煎美國牛柳&法國鵝肝($350)

➡️烤波士頓龍蝦半隻&美國牛柳($360)

小tips: 朋友話餐廳左邊,有雪糕店嗰邊係少D麻雀仔嘅😆
  • 龍蝦湯
  • Surf  and  Turf