2018-12-14 65 views
我唔係小丸子fans 上星期捨命陪君子去到茶木好彩冇後悔 食物唔錯 又可以滿足影相癮講下食左乜先爺爺抹茶歐蕾 花輪玫瑰咖啡拿鐵 爺爺同花輪既造型好有趣 爺爺cos菠蘿係毫無違和感 我飲既係玫瑰咖啡拿鐵 由於唔好甜野既關係我係走左甜 以咖啡拿鐵來講係係唔錯奶味香濃又不失咖啡豆既香味 花輪王子元貝炸蝦飯一上枱就忍唔住舉機 個小丸子碟好靚 有齊哂小丸子既同學仲有友藏😍個芝士菇好厚肉多汁 元貝煎得唔乾幾鮮甜重點係又食得又睇得😌義式辣茄醬牛柳絲燉飯鍋呢個好食好開胃 香濃既茄醬味牛柳絲夠腍 全晚最滿意的菜式紅燒半筋半腩牛肚麵我地4個人share一碗好快食哂湯頭好香濃 牛筋好腍同滑 牛腩肥瘦適中而且麵條夠蛋香 好食小丸子綠茶心太軟又係影左一輪相綠茶心太軟沒有流心效果 而且綠茶味不夠香濃比較欣賞既係芒果拿破侖 個酥皮做得好crispy 芒果新鮮 讚總括食物質素唔錯 小丸子又可愛 男士們好岩帶女朋友黎食
我唔係小丸子fans
上星期捨命陪君子去到茶木