2023-03-11
有朋友仔報料,洪水橋有間隱世大排檔,食物唔錯,但無乜人發現。我最鍾意捐窿捐罅搵好西🤭今次捉埋友人一齊覓食黑椒薯仔牛柳粒 $138味道香濃,牛柳軟硬適中,薯仔軟腍吸味😋整體唔差,份量都多,係略嫌油左少少椒鹽鮮魷 $138鮮魷炸至外脆內爽,炸衣沾滿椒鹽香蒜粒🤤咸香惹味🥬椒絲腐乳通菜 $88通菜鮮嫩翠綠,食落爽脆有鑊氣,有淡淡既腐乳咸香,調味適中,好岩餸飯😋粉絲雜菜煲 $98熱辣辣大大煲,份量十足,材料豐富:油麥菜、生菜、白菜、菇、木耳、西蘭花、魚、蝦米、魷魚、粉絲,湯汁飲落清甜似無味精,粉絲同蔬菜吸收晒材料既鮮味🤤味道唔錯。鹽焗雞腳(送)老闆話大廚煮唔切,請我地食住雞腳先,好nice好貼心❤️,晚市咁忙都有周圍同客人傾兩句,感覺親切,而且食到餐廳既人情味,so warm☺️鹽焗雞腳熱辣辣好入味,夠咸香😋涼茶 $15/支清潤解熱,唔太甜😋
黑椒薯仔牛柳粒 $138
椒鹽鮮魷 $138
鮮魷炸至外脆內爽,炸衣沾滿椒鹽香蒜粒🤤咸香惹味
🥬椒絲腐乳通菜 $88
粉絲雜菜煲 $98