2023-10-27 15 views
☕️之前上網見到呢間餐廳個名好特別✅咖啡研究所好吸引🤩啱晒我哋鍾意嘆咖啡嘅人嚕🥳💯估唔到佢地除咗咖啡款式夠多✅連主食都非常之唔錯播😍值得推介喔🥳🥗煙三文魚配牛油果沙律配黑醋汁 $78🌈超大份嘅煙三文魚配牛油果沙律呀😍沙律菜好爽口🥬夠新鮮💯我哋揀咗配黑醋汁😋唔錯👍🍊另加$10 橙汁咖啡 🌈午餐已包一杯$35以下嘅飲品☕️我見到呢度有我好喜歡嘅橙汁咖啡🍊我梗係要叫番杯嘆吓啦🥳佢哋將咖啡放咗入支針筒入面💉然後放入杯橙汁度😍你自己可以按自己嘅口味加入咖啡☕️咖啡好香❤️配埋橙汁🍊簡直係perfect match呀🥳🐥半邊春雞配烤豬肋骨 $148🌈呢個半邊春雞配烤豬肋骨真係好抵食又好食🤤春鷄超級嫰滑🐥仲有兩支烤得好香口帶啲徼辣嘅豬肋骨🐷側邊仲鋪滿一堆超脆卜卜又惹味嘅炸薯條🍟啲炸薯條堅係好食😋成份餐好食到全份清曬💯好推介呀🥳☕️伯爵茶鴛鴦 $45🌈超級特別嘅伯爵茶鴛鴦☕️佢哋不但可以保留earl grey獨🈶️嘅茶香味😍加埋咖啡☕️味道好平均👅入口既有伯爵茶味亦都有咖啡味☕️喜歡鴛鴦嘅朋友仔一定要試吓喔🥳

🥗煙三文魚配牛油果沙律配黑醋汁 $78

🍊另加$10 橙汁咖啡