隱世惹味越南菜😋必試撈檬👍🏻天氣咁熱,都無乜胃口食野。做完嘢無意中經過呢間越南餐廳,最適合食返碗撈檬😋真係意想唔到咁好味,仲好抵食👍🏻碳燒豬頸肉配扎肉撈檬 ($68)炭燒豬頸肉好爽口,少少脆邊加肉汁香濃,仲有大大塊扎肉,配埋秘製酸甜汁,撈埋一齊食,真係食到停唔到。店員仲介紹啲酸甜汁係每日新鮮製👍🏻👍🏻每人樽都放係雪櫃雪住,客人要用先拎出嚟,好貼心👍🏻啱晒咁熱嘅天氣食。越南老街小食拼盆 $138呢個小食拼盤啱晒我呢啲有選擇困難症嘅人,一個拼盤已經有齊雞串、牛串、素菜米紙卷、柚子沙律。原本仲有春卷,但賣晒,廚房轉左雞翼俾我哋。每樣都好好食😋串燒點自家製沙嗲汁真係好正,雞翼炸到外脆內嫩,真係幾唔錯👍🏻 另外叫左馬拉盞炒豆苗($58)👍🏻豆苗新鮮,馬拉盞好香,仲有啲花生粒粒,份量好足👍🏻叫左杯青檸🍋‍🟩梳打,清爽解喝最估唔到越南菜竟然有窩夫食!👍🏻而且好足料!窩夫即整,個皮脆卜卜,蛋味香濃,最正係舖滿芒果🥭粒!呢排嘅芒果好甜!店員仲話下午茶嚟食,仲會二人同行,第二份半價!三人行,仲一人免費。咁抵食,下次再嚟食下午茶先得!

隱世惹味越南菜😋必試撈檬👍🏻

碳燒豬頸肉配扎肉撈檬 ($68)
豬頸肉撈檬

越南老街小食拼盆 $138
小食拼盤

叫左杯青檸🍋‍🟩梳打,清爽解喝

最估唔到越南菜竟然有窩夫食!👍🏻
芒果窩夫