2024-10-29 162 views
🥣萬巒豬腳肉燥拌麵🥣:💰$52轉青花椒麻辣味+$6,配濃郁肉燥,微微麻感醬汁,麵條十分掛汁,萬巒豬腳經過長時間的慢燉,肉質軟嫩入味十足,豬皮彈牙滿滿膠質,配新鮮蔬菜增添清新感,每一口都感受到肉香同椒麻味交織。🥣紅燒牛肉麵🥣:💰$66有幾片厚切既帶筋牛肉,肉質軟嫩入味,秘製湯底充滿香料同牛鮮香味,配埋彈牙麵條,既濃郁又有層次感。🥣炸物拼盤🥣:💰$58脆炸蝦卷彈牙、2粒蝦丸有咬口,甘梅粉番薯條酸酸甜甜,炸豆乳雞充滿豆味同咸香,蜜味台灣腸好juicy,拼盤份量二人剛好。🍧抖起來兔🍧:💰$118桂花大兔子奶凍口感滑溜,奶味濃郁,配三色芋圓,煙煙韌韌,有大量紅豆同脆片,朱古力蘿蔔仔做裝飾,味道少似涼粉mix紅豆冰咁,夏天食勁消暑解渴☀️🧋熱黑糖芋芋鮮奶🧋:💰$39底部好多芋泥,綿密口感,黑糖焦糖味幾出,鮮奶口感醇厚,甜而不膩。🧋青蛙撞奶🧋:💰$38經典黑糖珍珠鮮奶,珍珠軟糯,配濃厚鮮奶,有一種處身於台灣夜市既感覺!
🥣萬巒豬腳肉燥拌麵🥣:💰$52

🥣紅燒牛肉麵🥣:💰$66