2024-10-22
📍觀塘喺觀塘返工,會隨時留意周圍有啲乜嘢食,因為好多美食都會收收埋埋,今次又搵到一間要上樓嘅餐廳係食法國菜嘅,我哋慶祝紀念日。經OpenRice預訂,精選二人套餐做緊七折。今次嗌咗個二人set,有沙律,湯,一個意粉,一個牛扒,同埋甜品。買送一優惠for Cocktail或者Motail 。煙三文魚蜜桃田園沙律係煙三文魚沙律,裏面有啲水蜜桃嘅配搭,清新。Mojito 呢杯薄荷味好出,甜度適中baicolate 呢杯似朱古力加咗酒,吾會苦嘅又有酒味雜菜湯配麵包個湯好清甜,唔會好似出邊啲羅宋湯咁酸北海道帶子黑松露惹菌意大利飯個帶子飯好Creamy好好食,味道好濃郁。帶子煮得啱啱好唔會過生又唔會太熟,佢仲有好多菇。燒美國頂級牛扒配紅酒燒汁有炭燒味,配唔配汁一樣咁好食,薯蓉配搭超級正。牛扒我哋嗌咗五成熟,岩岩好。焦糖蘋果蛋糕 馬卡龍焦糖蘋果蛋糕,出邊好少有得食。唔會過甜食埋佢真係好滿足,帶有蘋果香。食到蘋果肉。
煙三文魚蜜桃田園沙律
係煙三文魚沙律,裏面有啲水蜜桃嘅配搭,清新。
Mojito
呢杯薄荷味好出,甜度適中
baicolate
呢杯似朱古力加咗酒,吾會苦嘅又有酒味
雜菜湯配麵包
個湯好清甜,唔會好似出邊啲羅宋湯咁酸
北海道帶子黑松露惹菌意大利飯
燒美國頂級牛扒配紅酒燒汁