2023-05-17 95 views
估唔到尖沙咀都有啲野咁好食既居酒屋,仲石以晚晚坐傾住計!呢到野食種類好多,今次道每樣叫左啲~日本室津蠔呢個蠔好濃味,而且口感十分creamy! 我覺得不能錯過!吞拿魚刺身三點呢個刺身滿足幾個願望! 吞拿魚好新鮮。鐘意濃濃油脂香味,入口即溶就可以食拖羅。鐘意肉質魚味濃既又可以試赤身。中拖就介符兩者之間墨魚刺身呢個好大份,差啲食唔曬。佢唔濃味的,不過鐘意食爽爽口感既人應該好喜歡。串燒都好有驚喜。呢個燒牛小排火喉掌握得好好,燒完出黎好腍滑,差啲想再叫第二塊。炸魷魚鬚炸魷魚鬚就無咁驚喜,同平時食差唔多,正正常常~壽司壽司都有幾款叫左!我覺得海膽真係是日mvp! 佢既份量一啲都唔孤寒!放入口,即刻成個口腔都係海膽既香味。最重要係個海膽都新鮮,鮮生得黎又唔苦!個隻燒左口魚裙邊又係好好食,因為燒曬啲油脂出黎,真係好香!食左咁多野,又坐左成晚,真係超滿足。呢間下次都會再黎!
估唔到尖沙咀都有啲野咁好食既居酒屋,仲石以晚晚坐傾住計!

呢到野食種類好多,今次道每樣叫左啲~

日本室津蠔
呢個蠔好濃味,而且口感十分creamy! 我覺得不能錯過!

吞拿魚刺身三點

墨魚刺身

炸魷魚鬚
炸魷魚鬚就無咁驚喜,同平時食差唔多,正正常常~

壽司

個隻燒左口魚裙邊又係好好食,因為燒曬啲油脂出黎,真係好香!

食左咁多野,又坐左成晚,真係超滿足。呢間下次都會再黎!