2018-07-15 131 views
又到咗打工仔lunch時間,今次去咗Red Rice,諗住求其叫個set lunch,入到去揭餐牌先知原來有好多嘢揀!見到隔離枱叫咗個蛋包飯幾靚,我又叫返個雞扒蛋包飯,估唔到連汁都有得揀,我就揀咗茄醬汁。等咗5分鐘就有,一見到真係忍唔住嘩咗一聲!估唔到大角咀一間外表普通嘅餐廳都可以整到個咁靚嘅蛋包飯!個蛋面竟然有蛋汁,賣相成朵玫瑰咁,廚師真係功架十足!雞扒大大件,厚肉到我要用力先切到,咬落去好juicy,好味!蛋包飯係西炒飯底,西炒飯炒得夠乾身,飯亦唔係一舊舊嘅爛飯,配有蛋汁嘅蛋食落簡直完美!仲配有少少沙律菜,感覺健康d!不過飯份量唔算多,男士可能會覺得唔夠,但對OL嚟講就好飽喇!推介!
仲配有少少沙律菜,感覺健康d!
2018-07-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)