2022-03-21 67 views
⚠️貓奴請注意‼️荃灣有間貓貓主題嘅日式拉麵店🍜除咗店內外裝飾好啱打卡,食物都好有水準💯🌸櫻花蝦🦐拉麵🍜 $88見到滿滿的櫻花蝦已心心眼😍用咗魚介湯底搭配,食落夠鮮甜👍🏻配料亦都唔少,有勁多蔥花、火灸豚肉、味玉(糖心蛋)、竹筍、海苔,我最鍾意當然係味玉(糖心蛋)🥚,蛋黃流心,勁香蛋味😋期間限定拉麵🍜 地獄拉麵🌶🌶🌶🌶🌶🌶$93見到餐牌上面有六條辣椒,立刻激起我嘅挑戰心😏麵上面擺着一粒魔鬼辣椒🌶️飲一啖湯底的確好刺激喉嚨,搭配拉麵嚟食就冇咁辣,都食得好過癮🤩配料亦都係唔少,有木耳絲、火灸豚肉、味玉(糖心蛋)、海苔!火灸豚肉搭配辣湯底,特別惹味,唔肥唔瘦啱啱好😋炸棒棒餃子🥟 $30 (5隻)炸到金黃色,個皮夠薄脆卜卜,餡料又夠多,打落去啖啖雞軟骨夠爽口!拉麵亦都可以揀直麵/曲麵,仲有得揀軟硬程度,非常貼心🥰

🌸櫻花蝦🦐拉麵🍜 $88

期間限定拉麵🍜 地獄拉麵🌶🌶🌶🌶🌶🌶$93

炸棒棒餃子🥟 $30 (5隻)

拉麵亦都可以揀直麵/曲麵,仲有得揀軟硬程度,非常貼心🥰

味玉
火灸豚肉