2024-07-27 627 views
串燒拼盤 $130河內燒豬撈檬 $65越式咖哩雞扒飯 $62鮮百香果特飲 $22牛油果沙冰 $32.第一次黎紅磡崇潔街呢邊食野,估唔到原來呢度有條食街,喺咁熱嘅天氣就黎左呢間越南餐廳食野啦!整體上呢間嘅性價比都高,而且店內嘅店員都係當地人,第一印象就係可以食到D地道越南野嘅感覺啦!每樣食物都大大份,完全唔孤寒,價錢又唔貴。.串燒拼盤 份串燒拼盤一共6串,牛、豬、雞各2串,每串D肉都大大件,正!肉質方面又唔會燒到乾身,咬落去都腍且有肉汁!河內燒豬撈檬 呢個勁力推介!喺咁熱嘅天氣,可以食到D咁開胃又好食嘅撈檬,即刻食欲大增!睇佢好大份咁,原本都擔心會唔會食唔哂,但將D粉一舊舊咁點落D汁度,同凍凍地又酸酸甜甜嘅汁一齊食,好清新又開胃丫!D燒豬肉份量都多,咬落串燒嘅不一樣,另一種感覺。呢個撈檬咁出色,難怪店員都推薦呢款!份量大又好食,黎呢度食野的話,絕對要叫呢個丫!越式咖哩雞扒飯由個顏色同濃稠度睇個越式咖哩,就覺得係好味。食落去真係好香濃,加埋塊香煎雞扒,味道好夾,送飯一流!.鮮百香果特飲 夏天飲杯百香果,感覺舒服D,味道方面就係正常嘅百香果梳打味道。牛油果沙冰色澤翠綠,口感綿滑, 味道清新c
串燒拼盤 $130

河內燒豬撈檬

越式咖哩雞扒飯

鮮百香果特飲
牛油果沙冰
色澤翠綠,口感綿滑, 味道清新creamy,啱晒夏天飲!
值得食完再食嘅餐廳!