2023-02-22 42 views
友人話食過一次呢間居酒屋🏮,一定要推介俾我,我食完之後發覺朋友真係無厄我,非常驚艷!!🤩🤩⭐️龍蝦沙律 雖然龍蝦肉混埋入去,但我每一啖都食得出有龍蝦肉,而且唔係啲梅肉,係爽口彈牙!👍🏻👍🏻⭐️白子白子係高級食材,唔係度度有得食!好嫩滑,配上酸酸辣辣個汁,好開胃!😋😋⭐️深海池魚刺身好大碟好新鮮😍池魚口感會偏硬身,我本人非常鍾意食池魚,咁大碟食到我好開心😂😂⭐️墨魚刺身好黏口,但唔會咬唔開個隻,好好食!😋😋⭐️日本室津蠔日本蠔好creamy又唔腥,超好食🤤🤤🤤⭐️蕃茄豚肉卷串、蘆筍豚肉卷串、雞肝串食得出花咗心機,普通一個串燒,但用材新鮮,配搭好,醬料係秘製👍🏻👍🏻,如果唔係太飽,真係想食多幾串!⭐️赤貝、海膽壽司海膽份量好多🤤🤤滿口海膽好滿足!赤貝新鮮爽口👍🏻👍🏻⭐️燒鱈魚乾脆卜卜,送酒一流👍🏻👍🏻⭐️燒雞扒飯好香,老闆話係去咗骨嘅新鮮雞髀,唔怪之得咁滑咁好食啦!食完個飯,真係飽到上心口!😂😂老闆會介紹邊一啲係時令,見我哋叫得多都阻止我哋驚我哋食唔晒,又不斷加茶同換碟,非常貼心❤️每一道菜式都見到有花心思,而且食材靚,我以為自己食緊omakase 😍😍環境細細,但充滿日本居酒屋風味🤩成餐飯都食得好開心😊😊

⭐️龍蝦沙律

⭐️白子

⭐️深海池魚刺身

⭐️墨魚刺身
好黏口,但唔會咬唔開個隻,好好食!😋😋

⭐️日本室津蠔
日本蠔好creamy又唔腥,超好食🤤🤤🤤

⭐️蕃茄豚肉卷串、蘆筍豚肉卷串、雞肝串

⭐️赤貝、海膽壽司
海膽份量好多🤤🤤滿口海膽好滿足!赤貝新鮮爽口👍🏻👍🏻

⭐️燒鱈魚乾
脆卜卜,送酒一流👍🏻👍🏻

⭐️燒雞扒飯