2022-07-21
《秋意》觀塘工廠出名多美食,專注做雞嘅便當👍⭐️又帶少少日式😍價錢親民,觀塘外賣之選⭐️想去食嘅朋友記得留意佢ig 當日營業時間❤️咁就吾會摸門釘🙏---🍱秋意 豉油雞便當 ($60)老闆話過吾食皮就唔好食佢哋嘅豉油雞😂平時我哋都唔食皮今日竟然食晒😂好好食😍 肥瘦均勻 連皮食都唔會話好肥,而且好入味😍未到啱啱好又唔會話好咸!而且仲要係去骨!個雞超級滑!轉左加$5蒟蒻麵😍👧🏻好唔鍾意食飯啱晒煙韌韌,而且好香好惹味 但有少少油 🍱招牌 口水雞便當($60)口水雞個辣醬係另上👍根據個人口味鍾意放幾多,個汁麻同辣得好平均好出🤤好鍾意嗰醬汁!加埋隻糖心蛋撈飯食好好食隻雞一樣超級滑🐟秋意 酸菜魚湯麵($62)呢個有驚喜😍😂吾好睇佢細細碗,好足料!而且味道好過出面好多一大盤果啲🤫魚爽脆無骨,湯底濃郁酸酸辣辣 又吾會好油!好抵食😭佢地都有一大盤可以叫,$178下次一定翻嚟叫😍❤️我覺得系我食過最好食嘅酸菜魚而且性價比好高👍---(5🧸為滿分)賣相:🧸🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸🧸環境:🧸🧸🧸價錢:🧸🧸🧸🧸服務:🧸🧸🧸---秋意地址: 觀塘成業街19-21號成業工業大廈6樓29室電話: 56021645
---
🍱秋意 豉油雞便當 ($60)
轉左加$5蒟蒻麵😍👧🏻好唔鍾意食飯啱晒
煙韌韌,而且好香好惹味 但有少少油
🍱招牌 口水雞便當($60)
隻雞一樣超級滑
🐟秋意 酸菜魚湯麵($62)
(5🧸為滿分)
賣相:🧸🧸🧸🧸