2021-04-10 886 views
今次係第二次黎呢間韓國餐廳,上次係食午市套餐,幾十蚊石鍋飯,已經覺得好正,今次再黎食晚飯,真係唔寫食評都唔得!想食正宗韓國人主理既餐廳,唔一定去尖沙咀韓國街,東涌呢間一樣食到韓國地道高質口味,而且價錢抵食好多,樣樣都只係幾十,而且韓國老伯伯老闆好親民,雖然唔識講中文溝通唔到,但佢會過黎用身體語言打招呼😂呢間隱藏係康文處轄下公園內既餐廳,唔知道係唔會專登行入去,好彩有東涌朋友介紹先識得搵到入黎!由於冇乜人知,所以唔會話客滿兼唔限時間,裝修整潔簡約,如坐近覽車站既坐位可以見到覽車係隔離出出入入😎入正題講食物先😛我地四人點左六樣菜。每樣菜都好高質。店員端上泡菜…有7款之多,全由韓國亞珠媽泡制,非一般出面集團式既泡菜得個咸字。

泡菜
韓式海鮮煎餅
辣味炒年榚
韓式炒粉絲
韓國壽司
豆腐辣湯
韓國石頭拌飯
2021-04-09
$115 (Dinner)
泡菜
韓式海鮮煎餅