5 day(s) ago
法國生蠔 ($1/隻)*呢個價錢真係邊個唔叫邊個執輸 叫套餐/main course,每人可以用$1叫一隻法國生蠔,一人最多5隻今日既係雅麗嘉 (我無聽錯既話🤣),係我平時都會買既🤤🤤 好鮮甜,蠔肉爽脆 👍🏻👍🏻 真係超值煙燻水牛城辣雞翼 ($78)辣辣地,仲要用到單骨雞翼,好入味 而且炸到好脆,但又唔油 👍🏻 讚喔香煎北海道帶子沙律 伴芒果醋汁 ($168)On top 啲芒果勁甜 😍😍 真係勁加分而帶子又煎得半熟,勁好食 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️沙律又好大一碗,菜都好新鮮10安士 鮮紐西蘭肉眼牛扒 配阿根廷青醬 ($328)呢個肉眼真係又驚艷我一下,一大塊,而面有焦香味,雖然唔係話和牛嗰啲,不過佢肉唔會太un ,又唔會有渣 👍🏻👍🏻燒長腳蟹配蟹膏忌廉汁意大利飯 ($238)呢個份量好多!面頭有長腳蟹腳,有鮮味👍🏻(唔同donki嗰啲雪到無哂味) 仲有勁多三文魚籽!撈係飯入面,有唔同口感之餘,又有唔同鮮味 😍😍 正呀開心果巴斯克芝士蛋糕 ($90)因為朋友就飛啦 😆 見佢可以畫碟,特登打去自訂寫字 😍 而且出嚟效果勁靚呀 😍😍 而件巴斯克蛋糕都好食,芝士味好渦郁,而蛋糕雖然未係流心,但textur
呢個價錢真係邊個唔叫邊個執輸
煙燻水牛城辣雞翼 ($78)
辣辣地,仲要用到單骨雞翼,好入味
而且炸到好脆,但又唔油 👍🏻 讚喔
香煎北海道帶子沙律 伴芒果醋汁 ($168)
On top 啲芒果勁甜 😍😍 真係勁加分
而帶子又煎得半熟,勁好食 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
沙律又好大一碗,菜都好新鮮
10安士 鮮紐西蘭肉眼牛扒 配阿根廷青醬 ($328)
燒長腳蟹配蟹膏忌廉汁意大利飯 ($238)
開心果巴斯克芝士蛋糕 ($90)
因為朋友就飛啦 😆 見佢可以畫碟,特登打去自訂寫字 😍
而且出嚟效果勁靚呀 😍😍 而件巴斯克蛋糕都好食,芝士味好渦郁,而蛋糕雖然未係流心,但texture都唔錯,唔會太乾,係好食既👍🏻
Overall,呢間西餐真係above my expectations,如果有埋靚景就真係無敵啦 (咁當然價錢又唔係係咁🤣)