2017-08-15 1946 views
同朋友講講下話想食徳國野dinner, 係旺角唔算多,好在朋友有聽過有間Bigpack嘅都係食徳國野,又係附近就上左去食。餐廳佈置簡單有格調,多木製和鐵製家俱,牆上掛滿Bigpack牌子袋,還有登山相片名信片等,有心思。食德國菜必會叫啤酒,其中較熟悉嘅Erdinger , 本身想飲Dark Beer但賣晒。今次點左House Salad & 德國腸拼盤 & 燒春雞。沙律除左沙律醬,仲有醋醬汁,好夾又開胃喎!腸拼全部都好味道,猶以有煙醺味芝士腸最啱我!另外原隻燒雞肉質嫩而不乾,有水準,配料薯仔沙律都額外開胃好食!好評。唯一不足之處係收得早,夜晚十一點關舖。想去食嘅朋友要注意!

餐廳佈置簡單有格調

!腸拼全部都好味道,猶以有煙醺味芝士腸最啱我!
另外原隻燒雞肉質嫩而不乾

Type of Meal