最近同女朋友慶祝紀念日 係OpenRice 搵日本野食發現左呢間 價錢唔算好貴 但望落好似好好食咁就去左試一下餐廳位置唔算難搵 都係新開 裝修好靚 一入門就有店員好有禮貌咁歡迎你😦 有啲唔好意思😂😂裝修睇得出都好有心思 睇得出落左唔少本 食材都好新鮮🥰 值得一讚係佢啲串燒 蛋捲真係唔錯 好出色 試左唔同款式都唔會令你失望🥰炭火燒拼盤(6串)$180叫左免治雞肉卷 雞腎 豚五花肉 雞翼等等必叫係雞腎 豚五花肉 食落每啖都係肉汁🤤🤤特別係豚五花肉嘅肉脂🤤🤤搞到我叫多左串 海膽汁燒蠔 $118呢個就比較係其他地方見到 所以就叫左嚟試下食落感覺好特別 脆脆地配埋海膽汁 好好食🤤不過食第二舊就感覺有啲咸 一人一舊就最開心😃豚軟骨蔥鹽汁燒 $68炭火燒嚟講 豬一定係無得輸🤤🤤 所以就叫多咗呢碟食落就冇咁多豬油脂味 但感覺都好特別 食落好幸福🤤🤤明太子煎蛋捲 $78一開始仲想問啲名太子喺邊 原來切開喺入邊有啲驚喜 食落有少少辣辣地 賣相超好 打卡一流🥰 幾開胃特製雜錦沙律 $88雖然沙律有啲貴 但識落啲菜都好乾淨 啱鍾意食沙律嘅人食 而且啲雜錦配埋菜 食落幾清新 幾開胃 可以係最一開始叫明太子牛油燒

最近同女朋友慶祝紀念日 係OpenRice 搵日本野食

有啲驚喜 食落有少少辣辣地 賣相超好 打卡一流🥰 幾開胃

特製雜錦沙律 $88
特製雜錦沙律

明太子牛油燒飯團$72

雖然賣相唔錯 但食落表皮有啲硬 可能我哋擺得太耐 食落感覺麻麻 應該要一開始食 😢😢😢
因為味道都唔錯 仲有舊芝士🥰🥰

整體來講服務唔錯 上菜上得快 店員好有禮貌 裝修都幾靚 但位置就比較小人知 如果開喺街鋪應該好多人食 感覺開係呢個位置有啲可惜