2020-01-09
係對面大廈做完運動,又係我食嘢既時刻😂😂😂唸住買D生果🍎🥭食下,點知又行下行下又見到好嘢食👏👏👍👍👍👍係斜路上面咁隱蔽既😂😂望入面環境唔錯,舒適,決定食完先去買水果🥭🍎🍍🍉🍅🍑🥭🍈🍋🥑😛😛焗肉醬鑊仔扁意大利🍝粉——-第一啖落口,好味到👍👍👍👍😋😋😋😋😋自家製秘製肉醬🍝味道濃郁好味,仲有濃濃既厚厚車打芝士🧀,用鑊仔焗熟,拎出嚟個刻已經香氣四溢撲鼻,未食👃聞到已經流晒口水飲品Mood Maker—-用新鮮生果泡製,入面有藍莓,芒果🥭、菠蘿🍍⋯⋯味道天然鮮甜又fresh的飄飄然感覺😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂好似好誇張,但事實又真係非常之好飲😋😋😋😋😋😋👍👍👍甜品pandan pancake——-新鮮斑蘭汁打製,味道清香,軟熟無比,又比到我越食越開心的感覺😇😇😇😇😇我下次一定要試吓呢度D咖啡,因為原價咖啡第二杯係半價咁抵,我今日食得好飽,要下次專試再來飲咖啡☕️☕️⋯⋯😂😂😂😂😂😂😂原來星期三仲抵食 BBQ Ribs night叫半份有一份😛😛😛😛餐廳既特式仲係加拿大土生土長美式既自家傳統recipe,全部醬汁、果醬、窩夫都是自家制,怪不之咁好味,食得天然,食得營養價值,食得更合式的我👍👍👍✌️✌️✌️✌️💯
係斜路上面咁隱蔽既😂😂
好似好誇張,但事實又真係非常之好飲😋😋😋😋😋😋👍👍👍
原來星期三仲抵食 BBQ Ribs night叫半份有一份