2023-03-11 294 views
一入去坐低已經水都冇比一杯話晒收左加一 要比杯水都唔過份姐唔比唔緊要咁我咪自己要求要兩杯水9點左右 食到一半話last order 要收埋錢 都冇問題但最大問題係 嗌左個黃油雞 一黎到切開唔熟既 好明顯舊肉係透明 出梗血水 叫左個waiter過黎話唔熟 佢話拎去整返熟!等陣左 聽到佢個焗爐叮一聲啦 佢又拎出黎比我地,表面啲肉黑黑地 成個擺盤好似一pat野咁。問佢係咪諗住就咁樣焗返熱想打發我地?佢話師傅幫我地整返熟!我想問你就係個師傅?你擺入焗爐到再拎返出黎就係個個師傅?如果係咁 算啦 我唔要之後話退錢比我,過多陣又話要影相比老細睇!呀老細呀你隻雞唔熟呀 一切開已經唔熟啦,唔係食完你隻雞先話唔熟想呃你free餐飯仔呀!叫我等陣 等等等 等完話埋晒數要過兩三日先 搵同事聯絡我地到時再睇下過數定點退返錢!都幾搞笑喎 我食到隻唔熟既雞 你再焗到柴晒比返我食 仲要我再等兩三日先退錢?晒我時間做唔掂既唔好出呢個餐啦。原來食餐飯要晒個客咁多時間!搞完一輪終於肯退錢啦 但又退唔足 收左我加一嫁,退返隻雞既錢比我側側博?不過算啦 推介大家想食刺身可以簡黃油雞 仲可以比到個一流既服務你!
一入去坐低已經水都冇比一杯
話晒收左加一 要比杯水都唔過份姐
唔比唔緊要咁我咪自己要求要兩杯水
叫左個waiter過黎話唔熟 佢話拎去整返熟!
我想問你就係個師傅?你擺入焗爐到再拎返出黎就係個個師傅?
做唔掂既唔好出呢個餐啦。原來食餐飯要晒個客咁多時間!
2023-03-11
  • 醉烤三黃雞