五月三十日, 星期五晚, 放學後, 老公過咗嚟陪我食晚飯,我哋去噃「金城苑」食嘢, 今次都叫凍檬, 仲有我鍾意食既豬頸肉喎~~ 正!個「豬頸肉凍檬」仍然 keep 到水準!而老公呢個「越南炒飯」就比較少食, 食咗兩啖, 都唔錯, 分量仲幾大, 老公最後都食唔晒, 食淨幾啖呀!簡唔中九點後嚟呢間食吓都唔錯, 不過佢又加咗價啦!九點後特價餐跟一個汽水或熱飲要 $22, 以前只需 $20, 凍飲加 $2, 唉.. 冇辦法啦, 我都知乜食物材料都貴晒, 佢咁耐而以都只係叫做加咗 $2,都算係咁啦!! 好過「合發」, 除咗加咗成四次價之外, 啲份量仲細咗好多呀...呢間都算係有良心啦!! 只係我哋既人工又跟唔傾咁解啫................ 更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=8440
五月三十日, 星期五晚, 放學後, 老公過咗嚟陪我食晚飯,
個「豬頸肉凍檬」仍然 keep 到水準!

而老公呢個「越南炒飯」就比較少食,

簡唔中九點後嚟呢間食吓都唔錯, 不過佢又加咗價啦!

豬頸肉凍檬
越南炒飯
$22 (Dinner)
  • 豬頸肉凍檬
  • 越南炒飯