2007-12-28
食左$99果隻雪花牛, 點知仲瘦過普通肥牛,又鞋.佢張order 紙都無講到原來$99果隻任食叫既湯底同平既唔同, 於是我地傻下傻下choose 左清湯底, anyway 逐樣comment 下先:-食物種類:唔算多,自取既有烏冬,拉麵,即食麵,金菇,秀珍菇,冬菇,魚蛋,貢丸,龍蝦丸,脆皮腸,墨魚丸,兩款菜,粟米,落紙order既當然有肥牛同雪花牛,仲有鴕鳥肉,鴨胸,鷄翼,豬大腸,魚餃,牛舌,蝦,魷魚so,鮑魚片等服務:都ok,不過就有唔周到既地方,例如我地點左售罄果d食物,佢無即時話番俾我地聽,又無解釋個任食點既詳情,例如個任食係有雪糕送ga,都唔見佢張order紙或餐牌有講,佢又唔俾我地知地方:好細, 兩個人黎食都ok,佢地會俾四人枱,不過人多可能要等啦, 仲有佢地連toilet外既走廊有枱都俾客坐,想去食既最好book定枱,以免坐d唔好既位