4 day(s) ago 0 views
一直都好想試呢間銅鍋米線,但平時經過呢度都見好多人排隊就放棄咗…… 今日睇完戲見時間尚早就即管過嚟碰碰運氣,好彩 early dinner 無咩人,等咗一陣好快有得入座~😋 農鄉蕃茄銅鍋米線 ~ 揀咗自選雙拼,餐肉 + 雪花肥牛,蕃茄湯好濃好好味,d餸又好足料,而且米線煙韌度適中,係我鍾意嘅口感!最重要係佢用銅鍋可以 keep 到溫度,女仔食野比較慢都唔怕 🙈🙈😋 炸脆脆蝦膠豆卜 ~ 係呢度嘅招牌菜,初初都怕叫5粒食唔晒,但一食係停唔到,豆卜真係炸到超級鬆脆,好好味,絕對係誠意推介!店員都好好,麻煩佢加醬都即刻加俾我 😊

農鄉蕃茄銅鍋米線

炸脆脆蝦膠豆卜