2012-10-19 254 views
結婚5週年紀念, 拋下家中小朋友俾奶奶, 同老公出去2人世界~今次黎到呢間餐廳都幾特別…係跑馬地馬場都幾特別..人生第一次入馬場 (小朋友應該唔入得黎, 因為有寫到入場人士須年滿18歲~)其實都好多野食!!老公話個日係啤酒節.. 所以多左d德國野食..平時係食地中海野多d~ 唔講咁多~~ 先睇下主菜~~ 肉類~~ 呢條德國腸真係好正!入爆芝士咖~~仲有三文魚扒, 香草汁好好味~跟住係冷盤~~~ 青口1D雪味都冇~ 仲幾鮮添~~呵呵其他係d沙律菜ar, 不過就冇凍蟹個d ~仲有甜品同生果~~d 士多啤梨好靚好精緻ar!! 食落都知唔係CHEAP野~~甜品有朱古力蛋糕啦,好多好多蛋糕~~好多唔同既款什我地揀~超正對於我黎講其實淨係食甜品就已經好夠~~ 呵呵仲有德國啤飲~~ 超正, 有hoegaeden, leffe, 同埋 lowenbrau~ 2set 6杯200蚊場外VIEW~~ 遠處係啤酒節既AREA, 超級多人~當有賽事個陣成個環境既都會好變高漲~ 超級熱鬧!! 另外.. 黎到食野..梗係唔少得落下注啦~ Adrenaline入面有呢d 叫ibu 既機, 本身訂位個陣可以要埋100
今次黎到呢間餐廳都幾特別…係跑馬地馬場

都幾特別..人生第一次入馬場
(小朋友應該唔入得黎, 因為有寫到入場人士須年滿18歲~)

野食既種類唔算少

唔講咁多~~ 先睇下主菜~~
芝士德國腸
肉類~~ 呢條德國腸真係好正!入爆芝士咖~~
仲有三文魚扒, 香草汁好好味~

跟住係冷盤~~~ 青口1D雪味都冇~ 仲幾鮮添~~呵呵
其他係d沙律菜ar, 不過就冇凍蟹個d ~
青口+ nuts
仲有甜品同生果~~
美麗的stawberry
甜品, 蛋糕有好多款
對於我黎講其實淨係食甜品就已經好夠~~ 呵呵
beer !cheers~
view很正
場外VIEW~~ 遠處係啤酒節既AREA, 超級多人~
當有賽事個陣成個環境既都會好變高漲~ 超級熱鬧!!
另外.. 黎到食野..梗係唔少得落下注啦~
ibu 機, 投注用
Adrenaline入面有呢d 叫ibu 既機, 本身訂位個陣可以要埋100蚊儲值, 俾人投注賽馬ge..
Hahah 可唔可以贏番餐飯錢就睇你啦~~

同老公落左少少…竟然贏左1個人既buffet錢! 好開心ar!!真係又食又拎~~
佢入面個d 錢仲可以cash back 番~ 唔會晒左d錢
入面都有d細枱, 2人世界都幾岩咖~~
Other Info. : 男生不可穿背心, 短褲
2012-10-10
$320 (Dinner)
Celebration
Anniversary
野食既種類唔算少
芝士德國腸
青口+ nuts
美麗的stawberry
甜品, 蛋糕有好多款
beer !cheers~
view很正
ibu 機, 投注用