2023-12-22
行過一趟Adrenaline,預咗有靚景,點知食物都真係好掂👍🏻!上到餐廳,旁邊樂隊正瀟灑咁彈唱,一邊搖頭一邊點完餐,心情已經high翻天!落手嗌咗啲沙律先,個蟹籽蛋黃醬惹味到唔得了,酸酸地帶點蟹籽爆破感覺,嘴鼓掂!再試嘅N.Y. style pepperoni pizza 🍕,啲芝士拉絲拉到無邊無際,辣肉腸又夠味,食到禁唔住即刻叫多兩件。邊食邊望落去馬場,啲馬匹跑嚟跑去真係興奮得滯!然後我又瞓唔街咁去夾咗啲熱辣辣嘅grilled items,啲香腸跟啲雞翼燒得啱啱好,表面焦香肉汁又多,實告你香過豆腐花!偷偷講你知,最後個甜品櫃仲搶晒鏡!啲蛋糕、布甸,每一啖都食得出用心,同埋,咖啡豆蛋糕嘅香濃,真係令人忍唔住想叫多杯咖啡配搭。攞嚟講,今晚Adrenaline畀我嘅驚喜太多!食物美味,加上跑馬地迷人夜景,絕對係夜馬場饗宴!仲等咩,快啲約埋三五知己嚟試下喇!🌈🎤🥗