2019-05-28
成日都去旺角行街,周邊嘅野食都係咁上下,冇咩新意,行過見到間冰室,見價錢都唔太貴,咁就試下啦。好快就安排到位置比我地,但係二人枱就比較迫咁,坐得唔太舒服。落單嘅時候,職員態度都幾差,同埋職員好似新黎咁,問我雜扒要幾成熟😂卡邦尼海蝦意粉 $68食落味道都幾好,蝦都大隻同有3隻,意粉口感都唔錯,但係食到中段見到個碟底多油到癲左,係跨張地多油。感覺勁差。鐵板美式珍寶雜扒 $88雜扒份量都幾多,我揀左黑椒汁跟薯菜,野食都算唔錯,入面有雞有豬有蛋,而且都好夠飽,而且薯菜唔係薯條而係薯角,真係好大份。奶油墨西哥包 $10呢個包係成餐飯最有驚喜,個包好好食,仲有啲流心奶黃,個包真係好邪惡仲要只係$10超抵食。整體黎講,餐應環境比較迫,如果兩個人叫多小小野食張枱都唔夠放,而且職員態度都好差,但野食都唔錯嘅,雖然意粉好多油,但係味道都真係唔錯嘅,鐵板扒同包就好好食。