朋友剛從外地回來,咁耐無見實有好多嘢傾,3小時放題就啱啱好,今日嚟到尖沙咀嘉芙中心嘅二鍋頭,佢有唔同嘅套餐,響店長介紹下,朋友揀咗烤魚套餐,我本身比較怕腥,但呢條清江魚唔腥之餘,仲要無咩骨,肉質緊致,經過煎炸調味,連魚皮都好好食。二鍋頭嘅牛尾煲上枱時,有店員倒酒烹煮,睇住啲火將個汁慢慢收乾,有個幾好嘅視覺效果,同聞到好香嘅酒味,呢個煲色香味俱全,鍾意食牛尾嘅要試試。第一次試越式湯底,湯頭濃郁,仲有好清新嘅檸檬香氣,同肥牛好夾😅 呢間二鍋頭嘅水餃雲吞,系自家出品,每日新鮮制作,仲有好多款台式嘅丸,有啲外面未見過,我們每款都拎粒嚟試,幾特別幾好食。店舖依家做緊多重多款優惠,惠顧烤魚加$58可以紅白餐酒放題3個鐘。仲有7小時任食優惠,有興趣可向店長查詢。
烤魚套餐,我本身比較怕腥,但呢條

第一次試
水餃雲吞,系自家出品,每日新鮮制作,仲有好多款

2024-07-21
$328 (Dinner)
  • 秘製火焰牛尾煲
  • 墨魚滑