2023-04-21
#chuchu食在上水📍 鳳鳴居 Bookmark左好耐,摸左兩次門釘終於食到!都真係抵咁多人嚟食!💡🐷試過8點幾到,已經賣晒截左單,所以記住早啲去—————————————————————❣️ 醉香雞湯麵 $52醉雞真係好醉,好香酒味,啲雞又滑又嫩,米線軟硬適中!.❣️ 芫荽雞湯麵 $57 爆茜,正,芫荽控要去!要揭開先搵到啲雞!雖然係普通清雞湯,不過都夠味!雞就同上面入面,好滑好嫩的!不過🐷真係唔鐘意黃色皮嘅雞😂—————————————————————不專業評分👅好味指數: 8/10 💰性價比: 7/10👍🏻推薦: 7/10 —————————————————————🏡地址: 鳳鳴居 (上水)上水馬會道154號地下👉🏻旺角都有分店🕑營業時間: 12:00-22:30—————————————————————#chuchu食港式———————————————————Follow🐷 @chuchu_hkfoodietag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻♀🐷💬每一篇食評都好認真打架#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodi
📍 鳳鳴居
💡🐷試過8點幾到,已經賣晒截左單,所以記住早啲去
❣️ 醉香雞湯麵 $52
醉雞真係好醉,好香酒味,啲雞又滑又嫩,米線軟硬適中!
❣️ 芫荽雞湯麵 $57
不專業評分
👅好味指數: 8/10
💰性價比: 7/10
👍🏻推薦: 7/10
—————————————————————
🏡地址: 鳳鳴居 (上水)
上水馬會道154號地下
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie
tag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀
🐷💬每一篇食評都好認真打架
#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #eatwithfoodiez