八月下旬,連日下雨不斷。再不能再叫外賣,出門食個午飯,黎到呢個近來不少好評既小店。店是小,廿個位都冇,亦背貼背。食個快lunch沒多大問題。流量快,人手充。坐低已經準備好幫你落ORDER。第一次黎梗係試下當打既皇牌套餐。沙薑雞頭抽雞都試下。師傅手起刀落,應該五分鐘唔夠五分鐘,四份餐已備好食得。雞肉唔少亦平均,每碟背胸脾都有。唔洗怕冇肉得骨。對於唔鐘意加薑蓉同點沙薑醬既我,豉油雞更對口味,一於黎多半隻。睇相都對版,脾肉當然好食,胸亦嫩滑唔會鞋。你可能會味咁雞味濃唔濃?呢個價錢你唔會咁天真有新鮮走地雞過你食呀嗎。冇雪味有啲雞肉味,呢個價,冇得輸!

店是小,廿個位都冇,亦背貼背。食個快lunch沒多大問題。

雞味濃皇牌套餐

雞味濃皇牌套餐