2019-06-01 1633 views
點解啲食物越邪惡,越係想食既呢?好多人都話,最好唔好食皮啦,魚皮有寄生蟲,雞皮有殘留既激素,又話肥,好多皮下脂肪。計我話,要食得咁健康,不如餐餐食沙律,或者留係屋企煮。今次我要推介一下呢到既雞排,佢好既地方係煎到啲皮好脆,而且,食落唔覺好油,唔似美國鄉下雞咁⋯⋯油林林!係佢地左近,就係排隊同等食都好痴線既炭燒乜乜,其實都係一樣咁魔鬼,但有陣時,佢燒到塊肉一邊變炭,你亦唔想等佢換過第二碟...😭。但呢到食過幾次,都係一樣既水準。冇他既,燒烤真係好難預火勢既。呢碟飯,最唔好就係啲蔥勁多,食咗又唔聰明啲既,但食咗會有口氣,所以,食少少無防呀⋯⋯但你俾咁多就浪費啦。最後,抵讚下佢用紙飲筒。環保嘛,😘
點解啲食物越邪惡,越係想食既呢?

香燒煎雞排飯

最後,抵讚下佢用紙飲筒。環保嘛,😘
2019-05-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$55 (Lunch)
香燒煎雞排飯
  • 越南牛河