(Non-member)
2012-08-27
上個禮拜黎左呢頭附近搵食, 晚飯時間周圍都多人, 我同朋友都唔想再周圍左揀右揀, 就決定試下川香苑啦~~黎到個陣都要等位, 不過都唔洗等好耐就入得, 都好, 本身諗住食火鍋一定有排等, 因為d人通常都慢慢坐我地都唔太食得辣, 本身諗住叫藥膳雞煲, 但望到隔離位食緊個麻辣雞煲睇落又好惹味咁...於是膽粗粗叫左個小辣, 配料都係叫返d火鍋必備既肉類, 丸類等等雞煲黎到已經聞到好香~~d肉都幾多下, 好彩都真係小辣, 我地都仲食到, 不過食食下已經麻晒喇~至於d配料, 未算好好味, 不過肉都ok新鮮, 算係咁啦~~
麻辣雞煲, 幾好味
麻辣雞煲, 幾好味