2021-06-24 647 views
同朋友去開旺角想一齊食嘢傾偈就梗係少不免食火鍋🍲可以吹吓水呀嘛。但係個朋友又想食刺身喎😂另一個想食雞煲,之後網上搵到呢間火鍋放題有齊晒,滿足晒咁多個願望😃餐廳座位舒適,桌子也夠大,環境非常熱鬧~提供紙巾和濕紙巾,醬料任添,兩個半鐘放題$358,包雞煲,任選生猛海鮮🦞和火鍋配料。任飲+$20,另收+1服務費魔王西澳龍蝦海立魚象拔蚌刺身拼盤$788刺身要另外加錢,四個人想開心share所以叫了這個大的刺身拼盤😋有龍蝦刺身、海立魚刺身、象拔蚌刺身、希靈魚刺身、大蝦刺身等~全部都很新鮮飲品選了竹蔗馬蹄和烏龍茶降火燉湯+前菜(like&share 社交平台 送)今次係生醃螄蚶+燒和牛+沙拉🥗#花膠年糕雞煲第一次吃雞煲,選了BB辣,極輕微辣,很易接受。雞肉嫩滑份量多而且很入味,超惹味到火鍋的時候已經飽咗😂超級海鮮盒有龍蝦🦞鮑魚+日本元貝火鍋配料推介:#西班牙黑豚肉 肉味濃郁,肉質不會粗糙#牛舌 中等厚度,肉質彈牙而且重牛味#日本蟹棒 大大條#墨魚滑 喜歡墨魚丸質感大阪牛乳 #海鹽雪糕 #🍦細細杯不怕肥,天藍色充滿少女心,海鹽牛乳味幾好食,少少鹹😋雪糕幼滑#伯爵茶雪糕 比較適合大眾口味,奶茶的感覺,

任飲+$20,另收+1服務費

火鍋的時候已經飽咗😂

超級海鮮盒有龍蝦🦞鮑魚+日本元貝

火鍋配料推介:
火鍋配料

#西班牙黑豚肉 肉味濃郁,肉質不會粗糙
#牛舌 中等厚度,肉質彈牙而且重牛味
#日本蟹棒 大大條
#墨魚滑 喜歡墨魚丸質感

大阪牛乳 #海鹽雪糕 #🍦

#伯爵茶雪糕
雪糕

比較適合大眾口味,奶茶的感覺,只是我怕會失眠🤣

服務質素:7/10
環境舒適度:7/10