2023-06-30 87 views
今日同朋友嚟火炭食好西,佢話之前嚟過呢間放題火鍋覺得好唔錯,就拉埋我一齊嚟食。首先講下環境,火鍋店嘅出面已經有好大一幅價錢海報供我地參考,令我地一目了然,環境都好闊落,坐得幾舒服。雞煲一嚟到,麻辣味好濃縮未食已經聞到好刺激觸動到嗅覺 & 味覺忍唔住打咗兩個乞嗤+口水開始澎湃麻辣味香味十足,辣到啱啱好海鮮蒸鍋內有多款海鮮,包括鮑魚、海蝦、蟶子、扇貝、蜆、生蠔等等,並鋪滿大量蒜蓉及粉絲,非常惹味。花膠雞湯湯頭濃厚 除咗好有雞味之外飲時會有少少黏口 充滿膠質嘅感覺真材實料,味道鮮甜香濃,超級讚!💯任食進口牛肉大大片、牛味重,而且入口即溶,好正😋😋優質豚肉嫩軟而鮮美,油脂分佈均勻,將肉片放入湯鍋輕涮幾下,立時能品嚐到入口即融的口感!海鮮全部質素都非常高!帆立貝大隻,蠔🦪肥嘟嘟,蟶子鮮甜,日本魷魚🦑煙韌,蜆又脹卜卜,而海蝦🦐亦十分彈牙👅炸物cp值不錯,超級好食!!!食完餐廳又好快會添加,就算明知食完會生飛滋都無法抗拒!飲品就有無酒精飲品任飲,岩曬我呢D汽水怪。超級無敵多丸類提供,大大粒有埋蝦係入面,潮洲魚蛋有驚喜,幾濃味,夾個湯都好味價錢實惠而且服務好親切好好任食任飲食足幾個鐘,仲要依個價位,實

價錢實惠而且服務好親切好好任食任飲食足幾個鐘,仲要依個價位,實在係聚會既超級之選!