2017-03-26 369 views
星期六第一時段11:30am來到,不太full,仲有一兩張大枱淨。裡面坐得比較迫和焗,外面好天坐得舒服。一來到不知雞翼在外面枱沙津個到自己拎,仲傻傻的等佢地派。一來到每枱派一碟雞翼,初初不知道,還傻傻的想為什麼有一碟。冇人講!加$20有drink,soda選擇夠,lemon tea沖得好好飲,不甜,少少甜,幾好。要自己拎番同一個杯出去refill,又冇人講清楚。d drink又放在收銀旁,不似自行refill感覺,所以初初不敢去拎。放出來食物位比較好D。沙津菜,通粉,白飯,全冇吃過,完全不吸引。湯是非常味精湯,非常難飲。主角雞翼。。。首先本人係雞翼迷。。。D雞翼基本上全部係難吃的。只是你要什麼他就加D不同粉或醬在上面便可。十二款冇一喜歡的。又超多毛!隻隻都超多!service charge 2人共收$30。吾覺有咩service,只係收碟速度OK. 咩都冇同人講,例如紙筆在那,寫完交,冇問要不要加$20 Drink,冇講自行拎杯refill lemon lea....等等。個長髮女仔矮的,問佢野,佢答表達能力好有問題,我地2人都吾知佢講乜。$128再加一,雞翼迷也不值一試!

沙津菜,通粉,白飯,全冇吃過,完全不吸引。

湯是非常味精湯,非常難飲。

$128再加一,雞翼迷也不值一試!