2023-06-19 158 views
店名: 三多地址: 元朗元龍街9號形點 I L2樓2042C號舖Foodeli內元朗站H出口,行10分鐘環境: 3.5/5價錢:4/5味道: 3.5/5係元朗yoho Food Court入面,有出名賣炸髀嘅三多,經過見到就試下🙈三多炸髀配薯條+汽水❤️❤️❤️❤️$49因為即叫即炸嘅關係,都等得有少少耐,拎個陣果然熱辣新佢地炸嘅雞皮味出晒嚟,聞落已經覺得好吸引,外皮炸到非常酥脆,肉質方面都恰到好處,嫩得來有肉汁,薯條就一般,有啲太油,似茶餐廳公司治嘅薯條😂#stitchfoodie元朗#foodie #香港美食 #美食推介 #港島美食 #九龍美食 #食好西 #香港吃貨 #打卡美食 #生日好去處 #拍拖好去處 #香港食評 #香港餐廳推介 #香港小食 #香港甜品 #香港西餐 #香港中菜 #香港泰菜 #香港日本菜 #炸雞 #放題 #火鍋 #打邊爐 #香港拉麵 #香港川菜 #香港台灣菜 #珍奶 #吃貨 #hkcafe #香港越南菜
店名: 三多

元朗站H出口,行10分鐘

環境: 3.5/5
價錢:4/5
味道: 3.5/5

三多炸髀配薯條+汽水❤️❤️❤️❤️
因為即叫即炸嘅關係,都等得有少少耐,拎個陣果然熱辣新

#stitchfoodie元朗